Beleef Rotterdam songfestivalstad

In mei vindt het  grootste muziekevenement ter wereld plaats in Rotterdam. Met 186 miljoen tv kijkers en een super enthousiaste schare fans, vindt van 12 tot en met 16 mei plaats in Rotterdam! De stad zal bruisen van de deelnemers, artiesten, toeristen, bewoners en zakenmensen.

Het Eurovisie Songfestival 2020 is hét ultieme evenement om uw personeel, klanten of relaties een onvergetelijk moment te laten beleven. Pegasus Events heeft 3 te gekke evenementen op maat gemaakt met als thema het Eurovisie Songfestival:

1. Beleef Rotterdam Songfestivalstad #1!! 

2. Ervaar Rotterdam Songfestivalstad #1!!

3. Tabletgame Eurovision Song Contest

Jij maakt een onuitwisbare indruk op je collega’s, daarbij scoor je ‘douze points’ bij jouw relaties en je laat ons een mooi programma voor  jouw gasten samenstellen.  Jullie beleven de veelzijdigheid van open-minded Rotterdam met onze professioneel georganiseerde  group events o.l.v. meertalige city hosts die zorgen voor een unieke Rotterdam Experience.

Open Up & Let's make fun!Voor alle vragen en info:

Pegasus Events / Your DMC Rotterdam
welcome@yourdmcrotterdam.com
T 0031(0)10-413 5951

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

KLM, Amsterdam