Bob Ross Workshop Online Online, gezellig en creatief!

Nu iedereen veelal thuis doorbrengt is het tijd voor een super creatief online uitje. Achter de computer vandaan en werken met de handen! Deze schilderworkshop leert je de techniek van Bob Ross: De eigenzinnige landschapsschilder die bekend is van tv.

Voorbereiding

Alle deelnemers ontvangen in de dagen voorafgaand aan deze creatieve workshop thuis een pakket vol met de benodigde materialen zoals kwasten, verf en natuurlijk het doek. Ook ontvangen alle deelnemers een mail met hierin de uitnodiging voor de Zoom meeting en de informatie die nodig is om deel te kunnen nemen aan dit creatieve online uitje.

Online Bob Ross Workshop

Onze enthousiaste workshop begeleider ontvangt jullie in onze Zoom omgeving voor een Bob Ross workshop. Zelfs mensen die nog nooit een kwast in hun hand hebben gehad kunnen schilderen als ze zijn techniek aanhouden! Je zult versteld staan van je eigen kwaliteiten tijdens het meedoen aan deze workshop. Stap voor stap legt onze begeleiding je de fijne kneepjes van deze techniek uit. Ervaar tijdens deze workshop hoe het is om een echte kunstschilder te zijn en maak fouten, het zijn tenslotte ‘just happy accidents’.

Alternatief? 

Pegasus Events biedt naast deze perfecte creatieve online workshop nog veel meer Online en corona proof activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de fun game Who is the Millionaire of de Hollandsche Quiz - Online editie. Een leuke online cocktail workshop of een online event op maat? Wij denken graag met u mee. 

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wat een fantastische dag! Met Pegasus Events zijn we schat gaan zoeken in de duinen van Hoek van Holland. Geen zware tocht en voor een ieder ook met een mindere conditie heel goed vol te houden. Afsluitend een BBQ bij de Zeebries. Zowel de organisatie /contacten naar aanloop van ons team event alswel de begeleiding ter plaatse was super leuk. Veel gelachen, leuke prijsuitreiking met een verrassende winnaar! De BBQ was goed georganiseerd en we hebben heerlijk genoten van het (on)weer, de zon, zee, strand. Bedankt, het uitje was onvergetelijk!

Shell, Pernis