Geniet van elkaar en van een heerlijke brunch aan boord van uw eigen salonboot terwijl de immense havens en de bijzondere skyline van Rotterdam de revue passeren. Alle familieleden worden hartelijk welkom geheten op één van de steigers in Rotterdam. Zodra iedereen aan boord is gooien we de trossen los en kiezen we het ruime sop!

Heerlijk bijkletsen met familieleden op het ruime zonnedek en toasten op elkaar! De kids vermaken zich ondertussen met een kijkje in de kajuit van de schipper op met één van de spelletjes aan boord. 

Al varende over de Rotterdamse Maas bereidt de crew een heerlijke brunch voor waarna iedereen een plekje op zoekt in de ruime binnensalon. Voor elke groepsgrootte hebben wij een geschikt privé schip. 

Wilt u entertainment aan boord of een leuke kinderact? Geen probleem wij verzorgen uw vaaruitje van A t/m Z. Samen met onze partner Muac Productions bieden wij een breed aanbod aan entertainment. Of laat u verrassen door de mooie verhalen van onze gidsen die de leukste anekdotes tot leven kunnen brengen.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Op aanvraag. Afhankelijk van groepsgrootte en locatie.
  • Vanaf 2 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem