Who Is The Millionaire - Online Door interactie leer je elkaar en het bedrijf beter kennen

Online Game "Who's the millionaire?!"

Een van jouw collega's is in het geheim miljonair, en in deze game kan jij erachter komen wie dat is! Kraak alle aanwijzingen, voltooi de opdrachten en bel de miljonair als eerste op! Wie zijn telefoon gaat straks af en blijkt de geheime rijke collega te zijn? Het mysterie kan je alleen achterhalen als je samenwerkt met collega's. Sommige collega's hebben informatie die jou verder zal brengen, maar andersom geldt dit ook. Een kleine bijkomstigheid, je weet nog niet wie welke informatie heeft...

Gedurende game zal blijken hoe deze geheime miljonair zo rijk is geworden. Casino bezoekjes, loterijen, een grote erfenis, gokken op wedstrijden, beleggingen of zijn/haar eigen YouTube kanaal. Wat zal het zijn? Maar één ding staat vast, je collega heeft 'gewoon' een baan om een beetje bezig te blijven. Start snel de game en kom erachter... Wie oh wie is die rijke collega? Deze game wordt in teams gespeeld via een eigen tablet of smartphone. Gewoon op afstand, gemakkelijk vanuit huis of kantoor. Door de combinatie met Zoom kan iedereen met elkaar communiceren en in de gaten houden wat er gebeurd.

Voorbeeldprogramma

  • 15:00 Instructeur heet iedereen online welkom
  • 15:15 Start game
  • 16:15 Prijswinnaar is bekend

Alternatief?

Meer interactie met je collega's en ook nog prijzen winnen? Speel dan de Virtuele Bingo Game met onze online quizmaster en "notaris"! 
De ideale online game voor de VriMiBo vanuit huis.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

Inbegrepen bij “Who Is The Millionaire - Online”

  • Vanaf 10 personen
  • v.a. € 20,50 p.p. (min. besteding: € 410,00). Bedragen zijn exclusief BTW.
  • 75 minuten

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events bezorgde onze studenten een top evenement, waarbij ze Rotterdam op een leuke manier toegankelijker hebben gemaakt voor de studenten. Het programma (de city game en aansluitend het diner) viel erg in de smaak en gaf studenten de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen.

RSM, Rotterdam