Social Distancing Android Game Stay connected!

Let the games begin!


Socializing in Corona tijd

Wat een rare tijden, zoiets hebben we nog nooit meegemaakt! Ineens zitten we massaal thuis te werken. Dat gaat helemaal top, alleen ……. missen we de interactie met onze collega’s best wel. Het lachen bij de koffieautomaat of tijdens de borrel op vrijdag.

Daar hebben wij wat op bedacht!

SDAG: huh?

Dat staat voor ‘Social Distancing Android Game’. Een leuke interactieve manier om weer even ‘net als vroeger’ met je collega’s te socializen.
Samen met een aantal collega’s vorm je een groep waarmee je tegen andere groepen (collega's) speelt. Allerlei vragen passeren de revue, van multiple choice en open vragen tot aan foto- en filmopdrachten.

Mini games (live gaming)

Ook kun je andere groepen uitdagen voor een potje Hoger – Lager of Weck em all; superleuk! Het wordt nog leuker als jullie elkaar per groep kunnen zien bijvoorbeeld via Zoom, Microsoft Teams, Skype of andere videodienst, een echte aanrader!

Het spel levert verrassende weetjes op. O.a. over Nederland, het menselijk lichaam en actualiteiten. Ook wordt de rekenvaardigheid op de proef gesteld en is creativiteit en snelheid een pré tijdens de foto- en filmopdrachten. 

Competitie en betrokkenheid wordt gestimuleerd doordat de groepen elkaars punten kunnen zien. Maar let op! Een kwartier voor het einde van het spel gaat deze tussenstand op zwart, waardoor het spel tot de laatste minuut spannend blijft! De Social Distancing Android Game wordt begeleid door onze enthousiaste "digitale" instructeur!

Prijsuitreiking

Welke groep heeft de meeste vragen correct beantwoord, de mini games het meest tactisch gespeeld en uiteindelijk gezamenlijk de meeste punten behaald? Deze groep zal thuis, via de post, een leuke prijs ontvangen en uiteraard de eeuwige roem, of in ieder geval, roem tot het volgende jaarlijkse uitje waar zij de titel kunnen verdedigen!

Maatwerk Game

Een extra mogelijkheid is om 5 vragen/opdrachten over jullie organisatie of een zelfgekozen thema toe te voegen. Hiermee krijgt het spel een extra persoonlijk tintje.
En vanwege de bijzondere situatie waar we met z’n allen inzitten, bieden wij jullie deze optie gratis en voor niets aan. Extra leuk!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem