Bubbel Voetbal - PARK EDITION

Bubbel Voetbal - PARK EDITION ROTTERDAM

Bubbel voetbal is een van de leukste teambuilding activiteiten van dit moment, zeker ten tijden van corona. Speel deze hilarische activiteit nu met collega’s of familie. Gehuld in een enorme doorzichtige bubbel gaan jullie teams de strijd met elkaar aan. Denk hierbij aan een potje voetbal gecombineerd met de botsautootjes van de kermis. We zullen een toernooivorm spelen waarbij er op 1 of meerdere kleine velden wordt gespeeld.

Bounce, stuiter en bots er op los in de Zorb ballen. Niet geheel onbelangrijk, wij zorgen voor een prachtige locatie in Rotterdam zoals het Euromast park of één van de vele sportvelden en geniet van een hapje en/ of drankje.

Welk team zal als winnaar uit de strijd komen en uiteindelijk met de Bubbel Voetbal Cup in de handen huiswaarts gaan?

Bij bubbel voetbal zit je veilig in je eigen bubbel. Iedereen kan tijdens het spelen tegen elkaar opbotsen en stuiteren. Een bubbel voetbalveld is wat kleiner dan een normaal voetbalveld, maar heeft uiteraard wel twee goals. De spelregels zijn zo goed als gelijk aan regulier voetbal, behalve natuurlijk het contact!

Bubbel voetbal Combinaties

Wil je liever een totaal arrangement met een andere activiteit zoals archery tag, buiten lasergamen of een potje jeu de boules. En deze middag afsluiten met een welverdiende borrel en/of heerlijke BBQ waarbij de mobiele DJ zorgt voor een muzikale omlijsting? Laat Pegasus Events uw buitenactiviteit verzorgen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden binnen de 1,5 meter events.

Teamuitje in Rotterdam

Bij dit sportieve groepsuitje zijn jullie allemaal gehuld in een enorme bubbel en worden er verschillende leuke voetbalspelletjes met en tegen elkaar gespeeld. Denk hierbij aan leuke spelletjes als “King of the hill”, “Schipper mag ik overvaren?” en “de bal in een bubbel schieten”!

Het is een ideale activiteit voor het afdelingsuitje, teamuitje of het hele bedrijf. De deelnemers spelen in teams tegen elkaar vanaf 4 tegen 4. Bij grotere groepen wordt er bijvoorbeeld een heel toernooi gespeeld.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Op aanvraag. Afhankelijk van activiteiten, locatie en groepsgrootte
  • Vanaf 2 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De voorbereidingen naar de dag van de activiteit toe verliepen prettig, ook heel fijn is even een bevestigend gesprek de dag vooraf. De Tuk Tuk Challenge was heel erg leuk, het hele team was enthousiast erover. Naast de challenge zelf geven de groepsfoto en prijsuitreiking een extra teambuildingseffect eraan.

Searchlite BV, Amsterdam