Winter(t) Rotterdam De Rotterdamdag met personeel

Een échte typische Rotterdamse dag beleven in de winter(t) en ook nog in vogelvlucht? Dat kan met het bedrijfsuitje winter(t) in Rotterdam!Tijdens dit programma ontdekt u Rotterdam vanaf het water en vanuit de lucht! Uiteraard mag de enige echte cursus plat Rotterdams niet ontbreken. Een heuse ras Rotterdammert leert u de fijne kneepjes van het Rotterdamse accent!

Chocomelk & Watertaxi Experience
Om eerst even lekker op te warmen worden de gasten ontvangen met een kop warme chocolademelk inclusief een toefje slagroom in een gezellig restaurant in Rotterdam. Met de nadruk op even want na het opwarmen is het tijd om weer naar buiten te gaan. De winterse dag is tenslotte in vogelvlucht. Tip: kleed u warm aan want aan de steiger ligt het snelle vervoer klaar: de Watertaxi! Met een snelheid van 50 km/u brengt de watertaxi u in een tour van 30 minuten van en weer naar de Parkhaven. Een unieke thrill op de Rotterdamse Maas!

Bezoek Euromast
Na de snelle watertaxitour is het tijd voor een bezoek aan de Euromast. Hier geniet u op 100 meter hoogte van het fantastische uitzicht over de havens en de stad Rotterdam. Tevens bestaat de mogelijkheid om met de Euroscoop naar 185 meter hoogte te gaan!

Cursus Plat Rotterdams
Een cursus plat Rotterdams mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze dag. Onder het genot van lekker borrelhapje geeft een bekende Rotterdammer u een cursus plat Rotterdams. Wat kunt u verwachten? Dat vertellen we u graag: “Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!? Zooooooooo, behoren snel tot uw eigen vocabulair!

Diner met collega's
Na een “actief” Rotterdams programma is het tijd voor het diner. Er staat een heerlijke grill maaltijd voor u klaar. Een mooie afsluiting van een koude, leuke maar vooral gezellige dag uit in Rotterdam.

Winterse bedrijfsuitjes
Pegasus Events biedt u deze winter een divers aanbod van unieke winterse bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten in Rotterdam. De stad die bekroont is met een prachtige vijfde plek in de top 100 van meest gastvrije steden ter wereld! Ook voor de organisatie van uw nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie zijn wij graag uw partner in het creëren van een bijzondere bijeenkomst. Met ons label Pegasus Specials verzorgen wij uw nieuwjaars kick-off event of meeting (meerdags) event in Nederland. 

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • Vanaf € 84,- p.p. exclusief BTW
  • 5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn