Winterse Tuk Tuk Race Bedrijfsuitje in winterjas

Is Rotterdam een echte winterbestemming? Ja zeker wel! Daarom organiseren wij winterse bedrijfsuitjes in de stad. In het sfeervolle Entrepotgebouw wordt iedereen gastvrij ontvangen. Terwijl er warme chocomelk wordt geschonken vertelt onze instructeur wat er tijdens dit bedrijfsuitje te gebeuren staat; een Tuk Tuk Challenge door winters Rotterdam! Van ieder team worden twee deelnemers opgeleid tot Tuk Tuk chauffeur tijdens een clinic. In de tussentijd bepalen de andere teamleden wat de meest gunstige route door de stad is. Route klaar en chauffeurs opgeleid? Dan is het tijd om je onder een lekkere fleecedeken in de Tuk Tuk te nestelen en de weg op te gaan! Met elektrische Tuk Tuk’s maakt u een speurtocht door winters Rotterdam. Alle highlights komen bij dit bedrijfsuitje voorbij: De Wilhelminapier, Erasmusbrug, Kubus woningen, Hotel New York, ss Rotterdam en nog veel meer!

Winters buffet en borrel

Bij terugkomst kan iedereen zich lekker warmen aan de vuurkorven die op het (verwarmde) terras staan. Terwijl de instructeur de resultaten nakijkt en de winnaar van het bedrijfsuitje bepaalt, vermaken de deelnemers zich met het roosteren van marshmallows bij het vuur.

Nadat het winnende team bekend is gemaakt en gelauwerd, staat er een stamppottenbuffet op de gasten te wachten. Een goede afsluiting van dit winterse bedrijfsuitje met uitzicht over de verlichte Entrepothaven!

Andere bedrijfsuitjes in Rotterdam

Bent u op zoek naar andere bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten in Rotterdam en omgeving? Pegasus Events organiseert verschillende events. Zo zit er voor elk bedrijf een leuk evenement tussen. Ook bedrijfsuitjes op maat organiseren wij graag voor uw bedrijf. Het is onze missie om te zorgen dat u, uw collega’s en uw gasten een dag beleven waar ze met veel plezier aan terugdenken.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Een goed georganiseerd weekend door Pegasus Events. Makkelijk overleggen met Joris over een juiste invulling van het programma. Kortom perfect weekend geweest, positieve reacties vanuit het personeel ontvangen.

Techniplan adviseurs, Rotterdam