Curling Workshop & Pubquiz Teambuilding in winters Rotterdam

Een uniek winters bedrijfsuitje dat garant staat voor teambuilding en gezelligheid. Ga met je collega’s de strijd aan op de ijs-funbaan in Rotterdam tijdens een Curling workshop! Na de workshop staat er een winterse borrel op het programma, inclusief een ludieke pubquiz. Dit winters bedrijfsuitje wordt afgesloten met een heerlijk diner.

Bedrijfsuitje Curling workshop 

Het wordt helemaal hip! Voor Curling, door niet-kenners wel eens ‘de sport met een bezem’ genoemd, moet je stevig in je schoenen staan. Dit uitdagende curling arrangement wordt begeleid door een ervaren instructeur. Tijdens dit bedrijfsuitje word je de spelregels en verschillende technieken uitgelegd. Bij Curling speel je in teams tegen elkaar die ieder om de beurt twee keer een steen over het ijs schuiven. Actie, humor én emotie zijn slechts een paar ingrediënten van het Curlen. Maak teams en strijdt voor de eeuwige roem binnen het bedrijf!

Pubquiz inclusief borrel

Na afloop van de workshop gaat u naar de verrassende dinerlocatie gelegen aan de Rotterdamse Maas. Hier wordt u ontvangen voor de borrel en staat er een ware Rotterdamse pubquiz op de agenda! In dit oorspronkelijk Britse spel neemt u het tegen uw collega’s op! In teams probeert u van elkaar te winnen door uw kennis van weetjes op het gebied van allerlei onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films etc. Plezier staat voorop tijdens dit teamuitje!

Tussen de rondes door zijn er een aantal bonusvragen. Deze vragen kunnen wij in overleg met u betrekking laten hebben op de organisatie. Tijdens de quiz worden er diverse warme hapjes geserveerd en kunt u drankjes bestellen aan de bar.

Diner in het Zalmhuis

Bij onze partner restaurant Zalmhuis serveren wij tijdens dit bedrijfsuitje een heerlijk 3-gangen keuzediner in de prachtige Brasserie. Het Zalmhuis ligt aan de voet van de Brienenoordbrug in Rotterdam. Een royale, stijlvolle Art Nouveau brasserie op een historische plek met een uniek terras en uitzicht over de Maas. De sfeer is het beste te typeren als no-nonsense Frans.

Andere bedrijfsuitjes

Naast dit evenement organiseert Pegasus nog meer leuke bedrijfsuitjes. Zo kunt u bij ons kiezen voor meer winterse bedrijfsuitjes en citygames, maar ook bedrijfsuitjes op het water of in de stad behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast organiseren we ook activiteiten die zich richten op teambuilding.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Een goed georganiseerd weekend door Pegasus Events. Makkelijk overleggen met Joris over een juiste invulling van het programma. Kortom perfect weekend geweest, positieve reacties vanuit het personeel ontvangen.

Techniplan adviseurs, Rotterdam