Citygame vind de sneeuwpop Een uniek bedrijfsuitje voor de winter

De stad verkennen? Teambuilding? Competitie? Fun? Educatief? Winters tintje? Het zijn elementen die allemaal terugkomen in de citygame “vind de sneeuwpop”! Aan u en uw collega’s de taak om de "goede man" op te sporen. Alleen door alle vragen goed te beantwoorden en alle opdrachten goed te volbrengen zijn de teams in staat de sneeuwpop te vinden. Een uniek en warm winters bedrijfsuitje in Rotterdam.

Origineel bedrijfsuitje

Geen kaart of routebeschrijving en ook geen een gids: leer Rotterdam en uw collega’s op originele wijze kennen tijdens de citygame ‘Vind de Sneeuwpop’, een originele zoektocht naar uw diner- of feestlocatie! Na een winters drankje op een kenmerkende plek in het centrum van de stad, wordt de deelnemers uitgelegd wat hen met dit bedrijfsuitje te wachten staat.

Tablet games in Rotterdam 

Gewapend met een tablet en plattegrond van Rotterdam met daarop de aangegeven locaties gaan de teams op pad. De punten hebben wij vooraf vastgelegd, de route mogen de teams echter zelf bepalen. Welke tactiek en strategie kiezen de teams? De vragen laten de deelnemers op een leuke manier kennis maken met de stad Rotterdam en leveren verrassende winterse weetjes op. Extra punten zijn te behalen door de winterse foto-opdrachten origineel en creatief uit te voeren.

Tijdens de speurtocht is er ook tijd voor een tussenstop met een heerlijk winters aperitiefje, maar let op! Op deze locatie gaat het niet alleen om ontspanning. Op de locatie zijn verschillende sneeuwpoppetjes verstopt, probeer er zo veel mogelijk te vinden om nog meer extra punten te sprokkelen!

Competitie en betrokkenheid wordt gestimuleerd doordat de teams elkaars punten kunnen zien. Maar let op! Een halfuur voor het einde van het spel gaat deze tussenstand op zwart, waardoor het spel tot de laatste minuut spannend blijft! Het winnende team gaat naar huis met een leuke Rotterdamse prijs en uiteraard de eeuwige roem. 

Bedrijfsuitjes met borrel of diner 

In overleg met u wordt een leuk restaurant uitgekozen: Pegasus Events heeft goede contacten met vele horecagelegenheden. Wij leggen onze suggesties voor en kijken wat het best bij de groep en het budget past. Deze citygame kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een winters dinerbuffet, pubquiz of een originele cursus Plat Rotterdams.

Andere Rotterdamse bedrijfsuitjes

Bij Pegasus Events kunt u kiezen uit meerdere Tablet en GPS Games. Ook teambuilding activiteiten en andere bedrijfsuitjes behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij u partij als het gaat om het organiseren van meetingsrelatie events of personeelsuitjes op maat.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • Tot en met 20 personen: € 700,-. Iedere extra deelnemer: € 30,- p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW
  • 3,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Je kan nooit een uitje organiseren dat 48 mensen allemaal leuk vinden dachten we. Dit uitje van Pegasus Events bewees echter het tegendeel. We hebben een top dag gehad en elke collega was laaiend enthousiast.

Woonstad Rotterdam, Rotterdam