Ontdek Winters Rotterdam Leer Rotterdam op een andere manier kennen

Een ontdekkingstocht door Rotterdam met winterdiner en Rotterdamse liederen. Laat u verrassen door een tour met de snerttram en een vermakelijke stadswandeling door winters Rotterdam met een winters diner als afsluiter.

Snerttram 

Van buiten modern beschilderd, maar van binnen ziet u duidelijk dat de Snerttram een antieke tram is. Tijdens de privé rondrit door Rotterdam wordt erwtensoep geserveerd. De gids deelt amusante feiten, waar doorgewinterde Rotterdammers zelfs niet bekend mee zijn. Ook is er een accordeonist aanwezig, die voor de afwisseling Rotterdamse liedjes speelt. 

Stadswandeling 

Onze gids neemt u en uw gasten mee voor een wandeling door het maritieme en klassieke hart van Rotterdam. Er wordt verteld over het centrum, wetenswaardigheden en anekdotes komen aan bod. De wandeling eindigt in het Scheepvaartkwartier waar het bedrijfsuitje verder gaat met een winterdiner. 

Winterdiner

Napraten over alle indrukken van de dag kan tijdens het diner op een bijzondere locatie, de pakhuizen van het Westelijk Handelsterrein. In het  restaurant gaat u aan tafel om van een heerlijke winterse maaltijd te genieten. 

Andere bedrijfsuitjes in Rotterdam

U kunt Rotterdam ook op andere manieren ontdekken, bijvoorbeeld via het water. Onze bedrijfsuitjes bestaan uit een divers aanbod, zodat er voor elke organisatie een geschikt uitje tussen zit. Workshops en quizzen, bedrijfsuitjes op het water, en veel meer bedrijfsuitjes zijn mogelijk. Ook voor teambuilding activiteiten is ons aanbod groot. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben activiteiten die daar op aansluiten.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Vanaf € 57,- p.p. exclusief BTW
  • 6 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Bedankt voor jullie goede zorgen en service. Alles was prima geregeld en goede prijs/kwaliteit verhouding!

ABT, Delft