Ontdek Rotterdam met cadans Leer Rotterdam op een andere manier kennen

Een ontdekkingstocht door Rotterdam met cadans! Geniet van een winterdiner en Rotterdamse liederen. Laat u verrassen door een tour met de snerttram en een vermakelijke stadswandeling door winters Rotterdam met een winters diner als afsluiter.

Snerttram 

Van buiten modern beschilderd, maar van binnen ziet u duidelijk dat de snerttram een antieke tram is. Tijdens de privé rondrit door Rotterdam wordt erwtensoep geserveerd. De gids deelt amusante feiten, waar doorgewinterde Rotterdammers zelfs niet bekend mee zijn. Ook is er een accordeonist aanwezig, die voor de afwisseling Rotterdamse liedjes speelt. 

Stadswandeling 

Onze gids neemt u en uw gasten mee voor een wandeling door het maritieme en klassieke hart van Rotterdam. Er wordt verteld over het centrum, wetenswaardigheden en anekdotes komen aan bod. De wandeling eindigt in het Scheepvaartkwartier waar het bedrijfsuitje verder gaat met een winterdiner. 

Winterdiner

Napraten over alle indrukken van de dag kan tijdens het diner op een bijzondere locatie, de pakhuizen van het Westelijk Handelsterrein. In het  restaurant gaat u aan tafel om van een heerlijke winterse maaltijd te genieten. 

Andere bedrijfsuitjes in Rotterdam

U kunt Rotterdam ook op andere manieren ontdekken, bijvoorbeeld via het water. Onze bedrijfsuitjes bestaan uit een divers aanbod, zodat er voor elke organisatie een geschikt uitje tussen zit. Workshops en quizzen, bedrijfsuitjes op het water, en veel meer bedrijfsuitjes zijn mogelijk. Ook voor teambuilding activiteiten is ons aanbod groot. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben activiteiten die daar op aansluiten.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De sloepenspeurtocht is een echte aanrader! Leuk dat je zelf kan varen over de Maas met een mooie sloep. De speurtocht bracht ons langs verschillende bijzondere en kenmerkende punten van de omgeving van Rotterdam. We hebben gevaren langs verschillende bruggen, sluizen, havens en rederijen. Het zonnetje maakte de tocht helemaal top! Na het varen hadden wij een lekkere barbecue bij restaurant Okay.

Willems Vastgoedonderhoud, Rotterdam