Game: Koning Winter Verjaag de winter: ijzig leuk!

Rotterdam is stevig in de greep van Koning Winter. Het is ijzig koud en guur. Iedereen verlangt naar een sprankje warmte en licht, maar de koning is sterk en genadeloos. Dappere strijders zijn nodig om hem van de troon te stoten. Slim samenwerken, snelheid en creativiteit zijn nodig om graden te verdienen waarmee jullie de temperatuur kunnen laten stijgen. Wie durft de confrontatie aan en worden de helden van Rotterdam?

Tablet game in Rotterdam 

De hele groep heeft hetzelfde doel: versla Koning Winter! Je verkent de stad middels tablets en je voert teambuilding opdrachten met een winterstintje uit. De groep moet samenwerken om graden te verdienen en de koning van zijn troon te stoten. Samenwerken en plezier maken, zijn elementen die terugkomen in de game; Koning Winter.

Andere Rotterdamse bedrijfsuitjes

Bij Pegasus Events kunt u kiezen uit meerdere Tablet en GPS Games. Ook teambuilding activiteiten en andere bedrijfsuitjes behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij u partij als het gaat om het organiseren van meetingsrelatie events of personeelsuitjes op maat.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • Tot en met 20 personen: € 790,-. Iedere extra deelnemer: € 34,50 p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW
  • 3,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De Tuk Tuk Challenge was een hele leuke en aparte manier om door Rotterdam te rijden. Bij iedereen viel dit heel erg in de smaak en we hebben dan ook een hoop lol gehad.

Bakker & Co, Zwijndrecht