Bob Ross Workshop Gezellig en creatief!

Wie kent hem niet? Bob Ross: de eigenzinnige landschapsschilder die bekend is van tv.

Met de Pegasus Events (online) schilderworkshop leer je net zo te schilderen volgens de techniek van deze befaamde schilder. Alle deelnemers ontvangen in de dagen voorafgaand aan deze creatieve workshop thuis een pakket vol met de benodigde materialen zoals kwasten, verf en natuurlijk het doek. Uiteraard met een duidelijke uitleg. Even achter de computer vandaan en werken met de handen!

Bob Ross Workshop

De deelnemers worden ontvangen door onze enthousiaste workshop begeleider op een nader te bepalen locatie. Je zult versteld staan van je eigen kwaliteiten tijdens het meedoen aan deze workshop. Ervaar hoe het is om een echte kunstschilder te zijn en maak gerust fouten, het zijn tenslotte ‘just happy accidents’.

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze creatieve workshop ook de schilderworkshop 'Skyline Rotterdam Painting', hierbij is de skyline van Rotterdam de grootste inspiratiebron en is het atelier gesitueerd aan de kade van de Maas. Een workshop 'Paint like Herman Brood' is ook zeker een leuk en origineel alternatief om de creatieve skills tot uiting te brengen.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Zeer fijne organisatie met ruime keus. Men denkt goed mee bij het samenstellen van het programma en biedt diverse mogelijkheden rekening houdend met alle bepalende factoren.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Den Haag