Wereldhavendagen Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
Wereldhavendagen Rotterdam
  • Wereldhavendagen Rotterdam
  • Bedrijfsuitje op het water
  • Bedrijfsuitje in de stad
  • Vergaderarrangementen
Toon alle arrangementen

Primeur; zakelijke events tijdens Wereldhavendagen

Dit oer Rotterdamse evenement trekt al ruim 40 jaar duizenden geïnteresseerden naar de kades en de havens. Maar voor het eerst in haar geschiedenis wil de Wereldhavendagen een platform bieden met bijzondere programma’s voor bedrijven. Om die events vorm te geven is Pegasus Events betrokken als preffered partner. Een prachtige samenwerking waar u zeker de vruchten van plukt!

Op 7, 8 & 9 september verzorgen wij unieke events op maat waarmee u uw relaties, gasten of personeel verrast met een memorabele Havendagen-beleving! 

365 dagen per jaar wordt er in de Rotterdamse haven keihard gewerkt om de Hollandse welvaart op peil te houden. De haven vervult een voorbeeldrol voor de rest van de wereld en daarom wordt er veel energie in gestopt, maar wordt er ook steeds meer duurzame energie uitgehaald die voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Het thema van dit jaar is dan ook ‘Energize’. Ervaar  de energie van de Rotterdamse haven en bekijk de mogelijkheden voor een fantastisch en uniek programma op en rond het water tijdens deze innoverende dagen

LET OP: Ieder programma is uniek. Wij adviseren u om die reden snel contact op te nemen aangezien de animo groot is en het aantal beschikbare mogelijkheden beperkt!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De sloepenspeurtocht is een echte aanrader! Leuk dat je zelf kan varen over de Maas met een mooie sloep. De speurtocht bracht ons langs verschillende bijzondere en kenmerkende punten van de omgeving van Rotterdam. We hebben gevaren langs verschillende bruggen, sluizen, havens en rederijen. Het zonnetje maakte de tocht helemaal top! Na het varen hadden wij een lekkere barbecue bij restaurant Okay.

Willems Vastgoedonderhoud, Rotterdam