Vergaderen en Tuk Tuk Race Het Zalmhuis, een unieke vergaderlocatie

Op een schitterend plekje aan de voet van de Van Brienenoordbrug biedt het Zalmhuis een onmetelijk uitzicht over de IJssel en Maas. Dit maakt het Zalmhuis tot een fantastische en unieke vergaderlocatie. De typische art-nouveau bouw, de uitstekende aansluitingen op het snelwegennet en de bijzonder ruime parkeerfaciliteiten hebben al voor landelijke aandacht gezorgd. De keuken van het Zalmhuis laat zich inspireren door de klassieke Franse brasseries, aangevuld met moderne mediterrane trends.

Bij aankomst staat er koffie, thee en wat lekkers gereed. Na de ontvangst gaat de vergadering van start. De zaal is ingericht in theatervorm en beschikt over een beamer met projectiescherm, katheder met geluidset en draadloze microfoon, zodat u productief kunt vergaderen.

Lunch en meeting

Na afloop van het ochtendprogramma genieten de gasten van een heerlijk lunchbuffet. Na de lunch wordt de vergadering vervolgd.

Tuk Tuk Challenge

Na de vergadering is het tijd voor een leuk doe-activiteit waarbij de stad Rotterdam centraal staat! De deelnemers gaan vanuit de vergaderlocatie in teams op pad tijdens de Tuk Tuk Challenge! Jullie worden ontvangen door onze instructeur(s) die uitleg geven over de teambuilding activiteit.
Terwijl de helft van de deelnemers in de vergaderzaal een route uitstippelt, volgt de andere helft een spoedcursus Tuk Tuk rijden op het parkeerterrein van het Zalmhuis! Tijdens de half uur durende clinic ontdekt u zelf wat het rijden in elektrische voertuigen zo bijzonder maakt.

Wanneer u bent opgeleid tot echte Tuk Tuk chauffeur, gaat de speurtocht van start. Terwijl u zich vanaf de vergaderlocatie een weg baant door de stedelijke jungle, wordt uw inzicht getest met verrassende vragen en opdrachten. Aan de navigators de taak om ervoor te zorgen niet uit koers te raken! Tijdens de spannende speurtocht draait het om kennis, oriëntatie, navigatievermogen & creativiteit.

Prijsuitreiking en borrel op de vergaderlocatie

Het evenement wordt afgesloten met de prijsuitreiking en een informele borrel in het Zalmhuis. Op de tafels staan hapjes klaar en er wordt een warm bittergarnituur geserveerd terwijl de gasten napraten over de dag. Een mooie afsluiting van een geslaagde dag in Rotterdam!

Andere vergaderarrangementen

Naast het Zalmhuis kunnen wij u meerdere unieke vergaderlocaties met verschillende activiteiten aanbieden. Ook enkel teambuilding activiteiten of bedrijfsuitjes behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast organiseren wij bedrijfsevenementen op maat, zoals een kick-offpersoneelsuitjes of relatie events.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

Corbion, Gorinchem