Vergaderen en sloepentocht Unieke vergaderlocatie en sloepenspeurtocht

Na een serieuze vergadering is het tijd voor ontspanning! U begint op een prachtige vergaderlocatie en vervolgens gaat u varen. Sterker nog, u staat zelf aan het roer!

Rotterdamse vergaderlocatie

De gasten worden verwelkomd op een mooie vergaderlocatie; de pakhuizen van het Entrepotgebouw gelegen in de Entrepothaven direct aan de Rotterdamse Maas. Een locatie die zelfs voor de echte Rotterdammers vaak een verassing blijkt te zijn.
Het Entrepotgebouw 'De Vijf Werelddelen' uit 1897 herinnert aan roemruchte tijden, met pakhuizen die vroeger werden gebruikt voor de opslag van koffie, thee, suiker en specerijen. De gevels, de gietijzeren kolommen en oude hijskranen zijn nog herinneringen uit deze tijd. Het gebouw heeft een prachtig uitzicht over de mooie schepen die in de haven liggen.

Voor aanvang van de vergadering wordt u ontvangen in de zaal waar koffie en thee klaarstaat. Daarna gaat de presentatie/vergadering van start. De ruimte biedt plaats aan maximaal 60 personen in theateropstelling. De ruimte beschikt daarnaast over 2 afgesloten break out rooms. U kunt gebruik maken van beamer, projectiescherm, speakerset en flipover. Na de vergadering/presentatie staat in het restaurant, welke zich aan de andere kant van het Entrepotgebouw bevindt op slechts 100 meter loopafstand van de vergaderzaal, een heerlijke lunch voor u klaar. Vanuit het restaurant is er prachtig uitzicht over de haven.

Na de vergadering is het tijd voor ontspanning!

Na een vergadering op een mooie vergaderlocatie is het tijd voor ontspanning! Dit leuke programma is de enige speurtocht in Rotterdam die op het water plaatsvindt! U bestuurt de sloep zelf waardoor het varen een extra dimensie van de beleving is. Na uitleg van onze instructeur gaat het programma van start!

In de entrepot haven liggen de prachtige sloepen voor u klaar. Alle teams stappen na de vergadering in hun eigen boot en moeten meteen aan de slag met een foto opdracht. ‘De beste stuurlui staan aan wal’ is niet meer van toepassing want iedereen ‘moet aan de bak’. Aan de hand van ‘waypoints’ in de GPS varen de deelnemers een route over de wateren van Rotterdam, een unieke beleving! Onderweg worden er vragen beantwoord en opdrachten aan boord van de sloep uitgevoerd die meetellen voor de einduitslag. Wie heeft een scherp oog voor de omgeving, wie is handig met scheepsknopen of is meester – kluiskraker? Wie weet veel van de stad? Teamwork dus!De vaarroute leidt u langs vele bezienswaardigheden in Rotterdam, waar u vanaf het water van kunt genieten. Een bijzondere belevenis waarbij u zelf aan het roer staat. Op basis van het aantal goed beantwoordde vragen en zo origineel mogelijk uitgevoerde opdrachten wordt het winnende team bepaald. Zij gaan naar huis met de medailles en de eeuwige roem.

Dit programma is uit te breiden met een barbecue of diner. Zo kunt u uw vergadering helemaal compleet maken. De mogelijkheden hiervoor zijn op aanvraag.

Andere unieke vergaderlocaties in Rotterdam

Pegasus Events heeft nog meer unieke vergaderlocaties te bieden. Ook bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten organiseren we graag voor u. Zo kunnen we vergaderen combineren met een leuke dag in Rotterdam!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De Tuk Tuk Challenge was een hele leuke en aparte manier om door Rotterdam te rijden. Bij iedereen viel dit heel erg in de smaak en we hebben dan ook een hoop lol gehad.

Bakker & Co, Zwijndrecht