Vergaderen en RIB varen Vergaderlocatie in Rotterdam met adrenaline

Ga eens vergaderen op een bijzondere locatie! Bij ons kunt u vergaderen midden in de Rotterdamse haven. U sluit dit programma af met een boost aan adrenaline als u na de vergadering gaat RIB varen. In de RIB boot vaart u met 80 kilometer per uur door de Rotterdamse wateren. Zo combineert u vergaderen en teambuilding!

Vergaderlocatie Rotterdam

Vergaderen in een oude vertrekhal in de Rotterdamse haven. Een perfecte locatie voor een brainstorm of vergadering. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee waarna uw vergadering op deze bijzondere vergaderlocatie kan beginnen. Op deze mooie Rotterdamse locatie bent u van alle gemakken voorzien: u kunt de hele ochtend door koffie, thee en fris bestellen en u kunt gebruik maken van de flip-over met stiften. Optioneel kunt u gebruik maken van een beamer, geluidsinstallatie en een laptop. Vanaf de vergaderlocatie in Rotterdam heeft u een fantastisch uitzicht over de passerende containerschepen. Na afloop van de vergadering gaat u aan tafel om van een heerlijke lunch te genieten.

Doordat deze Rotterdamse vergaderlocatie net even anders is dan de meeste andere locaties zullen deelnemers aan de vergadering eerder met ideeën komen dan aan de bekende vergadertafel op kantoor. Dit levert voor bedrijven vaak waardevolle input op.

Rib varen

Als de lunch is afgelopen, is het tijd voor actie! Stap in een RIB boot en vaar met 80 kilometer per uur door de Rotterdamse havens. Zo combineert u de vergadering met een leuke activiteit.

Bent u op zoek naar locatie voor uw meetings of zoekt u een activiteit voor teambuilding? Ook dan bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Daarnaast organiseren we vele bedrijfsuitjes zodat er voor elk bedrijf iets tussen zit.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk