Vergaderarrangementen

Bedrijfsuitje Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
Vergaderarrangementen
  • Winter Specials
  • Bedrijfsuitje op het water
  • Bedrijfsuitje in de stad
  • Vergaderarrangementen
Toon alle arrangementen

Geniet deze winter van bedrijfsuitjes en evenementen met uw gasten of klanten. Hieronder vindt u onze meest populaire uitjes in de winter. Wij verzorgen daarnaast ook maatwerk evenementen in heel Nederland. 

Wilt u het beste uit een vergadering halen? Hoopt u op inspirerende en vernieuwende ideeën? Dan zijn onze vergaderarrangementen iets voor u! Wij regelen namelijk een unieke vergaderlocatie in Rotterdam voor uw organisatie. Door te vergaderen op een inspirerende vergaderlocatie en de bespreking af te wisselen met bijzondere activiteiten haalt u het beste uit de vergadering naar boven! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn bij Pegasus Events? Op deze pagina voorzien we u van alle informatie!

Vergaderen in een inspirerende omgeving

Pegasus Events organiseert vergaderarrangementen op bijzondere locaties, zoals de Rotterdamse Veerhaven. Door op een andere locatie te vergaderen dan enkel in de vergaderkamer op kantoor, ontstaan er creatieve ideeën en nieuwe inzichten. Om de creativiteit en het enthousiasme van de deelnemers aan de vergadering nog meer te vergroten, kunnen we het vergadergedeelte afwisselen met een energieverhogende activiteit. Zo kunt u na de vergadering met 80 kilometer per uur over de Rotterdamse Maas scheuren. Staat u liever zelf aan het roer? Ook dat is mogelijk bij onze sloepenspeurtocht na afloop van de vergadering. Neem daarom eens contact met ons op. We laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn.

Andere activiteiten – Unieke vergaderlocatie in Rotterdam

Naast vergaderlocaties organiseert Pegasus Events verschillende bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Door ons brede aanbod heeft u keuze uit veel verschillende activiteiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor activiteiten op het water of in de stad, maar ook workshops en quizzen behoren tot de mogelijkheden. Waar u ook voor kiest, wij zorgen dat u en uw collega’s een onvergetelijke dag beleven! 

Waarom kiezen voor Pegasus Events

Bij Pegasus Events zijn we gespecialiseerd in het organisveren van unieke bedrijfsevenementen. Zoekt u een professionele partij die een unieke vergaderlocatie in Rotterdam voor u regelt? Dan bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Pegasus Events gelooft erin dat dit bijdraagt aan een effectieve vergadering. Ons doel is om dit voor uw organisatie te realiseren zodat u kunt terugkijken op een vergadering die u zich lang blijft herinneren!

Bekijk ons portfolio

Bent u benieuwd hoe wij eerder een unieke vergaderlocatie in Rotterdam hebben georganiseerd? Of hoe we een ander bedrijfsevenement hebben aangepakt? Bekijk dan eens ons portfolio. U vindt hier allerlei cases die we eerder hebben verzorgd. Uiteraard kunt u hier ook inspiratie op doen voor uw eigen vergadering op een unieke locatie in Rotterdam!

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Rotterdam?

Wilt u vergaderen op een unieke locatie in Rotterdam? Dan neemt Pegasus Events graag de organisatie hiervan voor u uit handen. We doen er alles aan om een unieke locatie te regelen waar u op een effectieve en inspirerende manier kunt vergaderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn? Of wilt u dat we direct voor u aan de slag gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De sloepenspeurtocht is een echte aanrader! Leuk dat je zelf kan varen over de Maas met een mooie sloep. De speurtocht bracht ons langs verschillende bijzondere en kenmerkende punten van de omgeving van Rotterdam. We hebben gevaren langs verschillende bruggen, sluizen, havens en rederijen. Het zonnetje maakte de tocht helemaal top! Na het varen hadden wij een lekkere barbecue bij restaurant Okay.

Willems Vastgoedonderhoud, Rotterdam