Ervaar Rotterdam Songfestivalstad #1!! Een varende ontdekkingstocht

Een varende ontdekkingstocht over de Maas en door de mooie binnenhavens met natuurlijk extra aandacht voor de songfestival-kant van de stad. Met onze enthousiaste stads-schipper bekijk je de iconen vanaf het water zoals de moderne Skyline, de historische Oude Haven, ervaar de gigantische Erasmusbrug en verbaas je vanaf het water over de talloze vooroorlogse bedrijfsvilla’s en natuurlijk de internationale scheepvaart op de Maas!

Karaoke

Tijdens de vaartocht wordt er natuurlijk actief mee gedaan aan het songfestival! Er staat een professionele karaoke set klaar met een selectie van de beste meezing nummer uit de rijke geschiedenis van dit grootste muziekspektakel. Het publiek jureert en geeft “douze points!”. En wij zorgen voor een mooie hoofdprijs. En de eeuwig eer en glorie natuurlijk!

Songfestivalquiz

Voor de échte liefhebbers hebben we een leuke songfestival quiz klaarliggen. Compleet met vragen, uitdagende opdrachten én een leuke teamopdracht. De quizmaster leidt alles in goed banen en zorgt de puntentelling en het overhandigen van een passende hoofdprijs! Geschikt voor zowel de echte songfestival fan als de “ach ik vind het wel aardig supporter.

Catering

Aan boord van jullie eigen schip zorgen wij voor een passende catering. Welkomstcocktail in de regenboogkleuren, hapjes jaren ‘70 stijl, zingende obers, etc. Niets is ons te gek om er een knallend feestje van te maken!

Duurzaam & Lokaal

De inhoud van onze tours wordt met de grootste zorg samengesteld waarbij duurzaamheid, biologische producten, lokale ondernemers en zero waste policy voor ons belangrijk zijn. Verantwoord maatschappelijk ondernemen is standaard voor ons.Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 25 personen en beschikbaar in meerdere Europese talen
  • Afhankelijk van tijdsduur, aantal gasten en budget maken wij na een intake afspraak snel een offerte voor jullie
  • Deze speciale songfestival stadstoer duurt zo’n 3 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wij vonden het event bijzonder goed geslaagd, jullie hebben er echt iets heel moois van gemaakt, met een excellente keuze van eventlocatie alsook afterparty. Ik heb unaniem van vele mensen zeer lovende kritieken gekregen over het event en de organisatie. Kortom, we waren er zeer blij mee!

Deloitte, Rotterdam