Beleef Rotterdam Songfestivalstad #1!! Een wandelende ontdekkingstocht

De leukste wandelende ontdekkingstocht langs de veelzijdigheid van Rotterdam inclusief songfestivalquiz mét geluidsfragmenten en een goodybag!! Dit is écht de leukste manier om Rotterdam Songfestivalstad te ontdekken, te ervaren en te beleven! 

Bezoek de iconen zoals de moderne Markthal, het bijzondere design van Centraal Station, de spectaculaire Skyline, de historische Oude Haven, de hippe winkelstraatjes en prachtige stadsparken. Rotterdam is klaar om jullie te verbazen en te verrassen. Maar we laten nog veel meer beleven natuurlijk. Wat dacht je van het hóógste én het gróótste gebouw van Nederland, prachtige street-art, de Reus van Rotterdam, de bijzondere details van het oude Stadhuis en de indrukwekkende brandgrens. We combineren de geschiedenis met de positieve veranderingen die Rotterdam heeft ondergaan om te zijn wat het nu is; een gastvrije moderne stad mét een hart. Klaar om iedereen hartelijk te begroeten!

Geen zin om te lopen? Wij hebben, tegen meerprijs, de volgende alternatieven voor je:

Tring!  Maak met onze OV-card gebruik van de tram, metro én waterferry 
Stoer! Scheur met een snelle watertaxi over de Maas! 
Sportief!  Stap op de fiets en zie meer van de stad

Ook leuk:

Proost!  Samen proosten we onderweg met een glaasje “Port of Rotterdam”

Let’s eat!

Wij maken jouw dag graag compleet met een streetfoodlunch of walking diner waarbij we de local flavours laten proeven. Vraag naar de mogelijkheden!

Duurzaam & Lokaal

De inhoud van onze tours wordt met de grootste zorg samengesteld waarbij duurzaamheid, biologische producten, lokale ondernemers en zero waste policy voor ons de norm zijn. Verantwoord maatschappelijk ondernemen is belangrijk voor ons.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 25 personen en beschikbaar in meerdere talen
  • Deze exclusive tour: € 45,- p.p. Bij minder dan 25 personen maken wij een offerte op maat. (Excl. BTW)
  • Deze speciale songfestival stadstoer duurt zo’n 3,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wat een fantastische dag! Met Pegasus Events zijn we schat gaan zoeken in de duinen van Hoek van Holland. Geen zware tocht en voor een ieder ook met een mindere conditie heel goed vol te houden. Afsluitend een BBQ bij de Zeebries. Zowel de organisatie /contacten naar aanloop van ons team event alswel de begeleiding ter plaatse was super leuk. Veel gelachen, leuke prijsuitreiking met een verrassende winnaar! De BBQ was goed georganiseerd en we hebben heerlijk genoten van het (on)weer, de zon, zee, strand. Bedankt, het uitje was onvergetelijk!

Shell, Pernis