EMO Haven Experience Bedrijfsuitje achter de schermen bij de EMO

Kijk achter de schermen bij de overslag van 33 miljoen ton kolen en ijzererts en vaar langs de prachtige Rotterdamse skyline! Dit bedrijfsuitje begint bij de Ballentent, de ‘’Havenkroeg’’ van Rotterdam, waar u ontvangen wordt met een drankje terwijl u geniet van het uitzicht op het water en de skyline van Rotterdam.

Bedrijfsuitje per touringcar

Aan de Rotterdamse Parkkade staat een privé touringcar klaar die de gasten vervoert naar de Maasvlakte terwijl de gids(en), gespecialiseerd in de Rotterdamse haven, u verrast met leuke anekdotes en feitjes.

Bezoek EMO Terminal

Het Europees Massagoed Overslagbedrijf (EMO) is de grootste droge bulk overslagterminal in Europa. EMO heeft een jaarlijkse overslag van ongeveer 20 miljoen ton kolen en 13 miljoen ton ijzererts. De gids(en) neemt u tijdens dit bedrijfsuitje mee voor een kijkje achter de schermen. Tijdens de rondleiding vertelt de gids over specifieke aspecten van de EMO zoals milieu, innovaties en techniek. Vanuit de bus kunt u alles op de EMO goed bekijken.

Bedrijfsuitje met Lunch + bezoek Futureland

Na het bezoek aan de EMO gaat het teamuitje verder met een bezoek naar Futureland. Onderweg informeert de gids over de aanleg van Maasvlakte 2 en bij aankomst wordt er een heerlijke lunch geserveerd. De gids kan de geïnteresseerde gasten meenemen voor een uitleg in Futureland. Zelf rondkijken bij de tentoonstelling is tijdens dit bedrijfsuitje uiteraard ook mogelijk. Na het bezoek aan Futureland brengt de touringcar u naar de Geulhaven, de opstapplek waar uw privé salonboot gereed ligt.

Vaartocht Havens & Skyline Rotterdam

In de Geulhaven verwelkomt het scheepspersoneel de gasten aan boord. Zodra alle deelnemers aan het bedrijfsuitje aan boord zijn gooit de schipper de trossen los en start de vaartocht. Op uw eigen salonboot maakt u een tocht over de Maas en door de Rotterdamse havens, waarbij een uniek uitzicht wordt geboden op werven, dokken en containeroverslag. Ook de enige echte skyline van Nederland ontbreekt uiteraard niet! Aan boord worden heerlijke borrelhapjes geserveerd en kunt u drankjes bestellen bij de bemanning. Een leuke afsluiting van deze leerzame middag die weer eindigt voor de deur van de Ballentent!

Andere Rotterdamse bedrijfsuitjes

Pegasus Events organiseert nog meer bedrijfsuitjes op het water. Daarnaast organiseren we bedrijfsuitjes in de stad en teambuilding activiteiten. Met ons diverse aanbod hebben we voor elke groep een geweldig teamuitje.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland