Recensies Deze klanten hebben al een fantastisch event gehad!

Elke dag organiseren wij de leukste bedrijfsuitjes, teambuilding uitjesincentive trips en maatwerk bedrijfsevenementen voor onze klanten. De ervaringen van deze mensen met onze organisatie delen wij graag op onze website:


Greenchoice

Ondanks weer en wind met 3 mooie sloepen de Maas getrotseerd. Na korte uitleg van boot en spel op pad met 3 teams. Genoeg opdrachten om iedereen volop bezig te houden en ondertussen varen door hartje Rotterdam en over de Maas. Super om te doen en je ziet ook nog veel van de stad. Ook in de herfst leuk als je tegen een spatje kan.

D-Drinks

Ondanks dat we zeer last minute een aanvraag hebben geplaatst, is alles perfect voor ons geregeld. Er zat tempo om te kijken naar de mogelijkheden en er werd ook snel en goed meegedacht met de wensen en het budget. Ook de uitvoer was perfect. Leuke begeleiding en alles perfect geregeld. Dit was voor ons de eerste keer dat wij met Pegasus Events hebben gewerkt, maar zeker niet de laatste keer gezien de perfecte ervaring.

IVA Groep

We hebben een fantastische leuke dag gehad met Escaping the Bank. Waarbij we als team moesten samenwerken maar ook tegen een ander team speelden. Competitie, teambuilding, spanning en verrassingen, alles wat we zochten in een teamdag. Daarnaast zijn we perfect ontzorgd door Pegasus Events!

EKB

Wij hebben zaterdag 30-09 met het kantoorpersoneel de sloepenspeurtocht gevaren. We hebben dit allemaal ervaren als een heel leuk evenement iedereen was heel enthousiast we hebben ontzettend gelachen en we zijn twee uur bezig geweest met het oplossen van vragen over de omgeving, en het uitvoeren van opdrachten zoals een kluis kraken en leuke foto's maken. En ook nog genoten van de mooie omgeving van de Bergse Plassen. We gaan zeker het volgende uitje weer via Pegasus Events boeken.

ZF Marine BV

Het was een super geslaagde dag. Uiteraard zat het weer helemaal mee, dus dat scheelt al de helft :) maar de Tuk Tuk Challenge was echt 100% geslaagd! Complimenten voor de begeleiding (leuke meiden), de vragen/opdrachten (erg origineel en niet allemaal te googlen) en de hele organisatie! Erg leuk om zo door Rotterdam te “racen”, eerlijk gezegd vond ik het nog veeeeel leuker dan ik had gehoopt, en van mijn collega’s ook niets dan complimenten dus top!

Giraffe HR

Het was even spannend of het droog zou zijn, maar de zon scheen tijdens onze sloepenspeurtocht en het was heerlijk weer. In de week voorafgaand aan het evenement elke dag contact gehad over het weer en hierin werd ook meegedacht over eventuele alternatieven. Vriendelijke mensen, bootjes onwijs mooi en de opdrachten ook erg leuk. Een aanrader!

Sodexo Remote Sites The Netherlands BV

Erg goede ervaring! Ze nemen planning en organiseren uit handen dus ik hoefde alleen voorkeuren en ideeën aan te geven. Ik kreeg het gevoel dat alles mogelijk was en het contact was ook vlot en prettig. Op de dag zelf nog persoonlijke begeleiding erbij gekregen bij het begin van het programma, zodat alles zeker weten op rolletjes zou verlopen.

Gemeente Leiden

Het was echt een super goed georganiseerde dag. De bussen waren goed geregeld, het diner en de locatie van het restaurant waren top en het spel was ook heel origineel en leuk voor iedereen! Wij hebben alleen maar positieve reacties gekregen na afloop. Het contact voorafgaand en achteraf was ook heel fijn. Volgende keer organiseren wij zeker weer via Pegasus Events, bedankt!

Nationale Politie

Het was ontzettend leuk om als ondersteunende dienst van de Politie ook eens te rechercheren tijdens de tabletgame Cold Case in Rotterdam. De informatie en communicatie vooraf, tijdens en na het event waren prima in orde, onze complimenten hiervoor. En graag tot een volgende keer!

Verenigde Milieubedrijven Zuid-Holland

Beste medewerkers van Pegasus. Dank voor de uitstekende voorbereiding van ons bedrijfsdagje Rotterdam. De samenwerking en klantvriendelijkheid heeft ons vertrouwen in een geslaagde dag alleen maar versterkt, Op de dag van evenement zijn wij geholpen door weersomstandigheden die in ons voordeel wijzigde en hierdoor hebben we een fantastische dag beleefd. Nogmaals bedankt voor de organisatie.

Gemeente Amsterdam

We hebben een heel leuk personeelsuitje gehad met voortreffelijke begeleiding. De evenementen (museumbezoek, theaterworkshop, fietstocht en vaartocht) waren goed georganiseerd en leuk om te doen. Fijne gidsen met zeer veel kennis over de stad, die wij als Amsterdammers niet goed kennen. De lunch- en dinerlocatie waren bijzonder en de catering geweldig. Een aantal mensen heeft al aangegeven nog een keer terug te gaan naar de plekken waar we zijn geweest. Kortom, aan te bevelen!

KLM

Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan de citygame. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

SCA B.V.

Een event organiseren voor 65 personen op een goede locatie, met goede vergaderfaciliteiten maar ook ruimte voor interactie en teambuilding is niet altijd makkelijk. Met het mooie Rotterdam als decor heeft Pegasus Events dit heel goed gedaan! Vincent heeft onze briefing heel goed vertaald naar een afwisselend programma, met voor ieder wat wils. Afstemming met en begeleiding door het team, vooraf en ter plekke, is heel goed en fijn verlopen. Dank hiervoor.

Erasmus MC

Wij hebben een ontzettend leuk teamuitje gehad met het Quiz en Dine arrangement. Zowel de quiz als het diner waren hartstikke goed geregeld. Voor de organisatie was niks te gek. Meer deelnemers dan verwacht, rekening houden met allergieën en zwangeren met het diner en tijden aanpassen was allemaal mogelijk. Dankzij de goede organisatie was ik er zeker van dat het een succes zou worden, en dat is gebeurt!

Van Dijk Techniek B.V.

Met Pegasus krijgt u een avond geheel georganiseerd met een ontspannen en nautische sfeer met een dynamisch karakter, zodanig dat iedereen op een leuke avond kan terugkijken! Goede service en opvolging, snelle reactie bij vragen en opmerking en flexibel.

Heracles Almelo

Heracles Almelo mocht afreizen naar Rotterdam voor de KNVB Bekerfinale. Een geweldige boottocht verzorgt met lunchbuffet en live muziek aan boord voorafgaande aan deze finale was tot in de puntjes verzorgd door Pegasus Events. Terwijl op het Side Event bij de Kuip 17.000 mensen zich konden vermaken met een voorprogramma oa. Live muziek, laten schminken, rondlopende clowns en de kinderen los konden gaan op de diverse springkussen, dit alles perfect georganiseerd door Pegasus Events. Hartelijk dank voor alles, Directie, bestuur, spelers en medewerkers van Heracles Almelo.

RSM

De belofte van Pegasus Events om andere dingen in Rotterdam te bezichtigen dan de gebruikelijke highlights zijn volgens tevredenheid van de groep nagekomen. Deze informatie over Rotterdam hebben de geboren en getogen Rotterdammers onder ons aangenaam verrast. Compliment! De organisatie is strak geregeld en goed verzorgd.

Harding Marine Services

Wat een topavond!! Daar wij een met een klein groepje waren (21 personen) stelde Pegasus voor om onze personeelsfeest op een Motorjacht te houden. Pegasus heeft alles binnen 1 week moeten regelen en dit is haar gelukt: een leuke rondvaart langs de skyline van Rotterdam, heerlijk gegeten en gedronken en volop gedanst. De bediening is ook uitstekend geweest. Zeer vriendelijk en niets was te gek. Met dank aan Pegasus en de schipper is het voor ons een memorabele avond geworden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Brainnet

Zeer geslaagd bedrijfsuitje gehad. In de voorbereiding wordt er met je meegedacht over de invulling en mogelijkheden. Communicatie was goed, snel en prettig. Dank voor de goede organisatie en begeleiding.

AON

De Tuk-Tuk Challenge is door iedereen erg goed bevallen. Iedereen heeft erg genoten en kon op een ludieke manier de stad Rotterdam verkennen. Qua tijd was het ook dik in orde. Verder wil ik jullie nogmaals bedanken voor de leuke dag die jullie ons bedrijf hebben bezorgd.

Unilever

Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad! We kregen veel reacties uit de groep, dat het zo leuk was om stukjes van Rotterdam te zien waar men nog nooit geweest was. Ze waren vooral verrast dat er meer was dan de “Koopgoot”, en dat er nog zoveel parken waren in Rotterdam! Dus buiten dat het ontzettend leuk was om te doen, is het denk ik ook een goede promotie voor Rotterdam geweest.

Zuiderpark College

Onze personeelsdag bij Lommerrijk was enorm gezellig. Alle collega's hebben een leuke dag gehad bij de escaperoom en zeker het sloepvaren was geweldig. Ook dankzij Pegasus en het fantastische weer op onze personeelsdag. Kortom het was een geslaagde dag!

OBS de Pijler

De sloepenrace op de Bergse Achterplas was dankzij de goede voorbereidingen en het prachtige weer een groot succes. Het gaf een heerlijk ontspannen vakantiegevoel, in alle stilte (electrisch) varen op de plas. Genieten van de omgeving en het gezamenlijk uitvoeren van opdrachten. Mooi dat de techniek het toestaat om midden op de plas een ping te horen met een vraag. Met elkaar hebben we echt genoten.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem