Deelname EvenementContact

Pegasus Events is op de beurs EvenementContact 2017 aanwezig als exposant.

Wij nodigen u uit om ons en collega exposanten te bezoeken op dé vakbeurs voor de evenementenbranche. Meer dan 400 mooie bedrijven, bieden een inspirerend kennisprogramma en uitgebreide netwerkmogelijkheden. Thema; Samen Kansen Creëren.

Samen met onze partner Smaragd Partyschepen delen wij een stand in de enige echte Rotterdamstraat. De beurs is geopend van 11.00 tot 18.00 uur met aansluitend een netwerkborrel van 18.00 tot 21.30 uur.

Joris en Annemieke verwelkomen u graag bij Stand D15 in de speciale "Rotterdam Straat".

Klik hier om een e-ticket te bestellen. LET OP: registratie als bezoeker is t/m 7 maart gratis!

Hartelijke groet,

Joris de Vos en Vincent Dellebeke, eigenaren Pegasus Events

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn