Vacature eventbegeleider

Pegasus Events is op zoek naar enthousiaste begeleiders voor onze evenementen! Wij zijn een organisatiebureau gevestigd in Rotterdam.

Voor het begeleiden van verschillende citygames en bedrijfsevents in vooral Rotterdam en Hoek van Holland zoeken wij enthousiaste, klantvriendelijke en representatieve mensen. Ben jij die leuke man of vrouw die een duidelijke speluitleg en spetterende prijsuitreiking kan verzorgen of met veel energie een groep kan begeleiden als host?

Het plezier dat deelnemers beleven hangt in grote mate af van enthousiaste en goede begeleiding. Jij bezorgt gasten die fantastische beleving. De functie van evenementenbegeleider is op oproepbasis en dus prima te combineren met een studie, (parttime) baan etc. Ook als ZZP’er kun je op deze vacature reageren. De grootste drukte is in de maanden mei, juni, september en oktober. Daarbuiten is het wat rustiger maar zeker niet ‘windstil’.

Ben jij geïnteresseerd om, tegen een passende vergoeding, aan de slag te gaan als evenementenbegeleider bij ons evenementenbureau?
Ervaring is niet noodzakelijk, door training leer je snel het vak. Voor meer info zie onze vacature pagina.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het contact voorafgaand aan het evenement is prima verlopen. Het eten (Okay en Hotel New York) was prima. Het sloepvaren sloot prima aan op de doelstellingen binnen onze organisatie. Ondernemend samenwerken was een vereiste de opdrachten uit te voeren, hetgeen prima paste in de doelstelling van de teambuilding. Het RIB varen gaf een ontspannen adrenaline kick. Kortom...TOP!!!

Van den Ban Autobanden, Hellevoetsluis