Vacature eventbegeleider

Pegasus Events is op zoek naar enthousiaste begeleiders voor onze evenementen! Wij zijn een organisatiebureau gevestigd in Rotterdam.

Voor het begeleiden van verschillende citygames en bedrijfsevents in vooral Rotterdam en Hoek van Holland zoeken wij enthousiaste, klantvriendelijke en representatieve mensen. Ben jij die leuke man of vrouw die een duidelijke speluitleg en spetterende prijsuitreiking kan verzorgen of met veel energie een groep kan begeleiden als host?

Het plezier dat deelnemers beleven hangt in grote mate af van enthousiaste en goede begeleiding. Jij bezorgt gasten die fantastische beleving. De functie van evenementenbegeleider is op oproepbasis en dus prima te combineren met een studie, (parttime) baan etc. Ook als ZZP’er kun je op deze vacature reageren. De grootste drukte is in de maanden mei, juni, september en oktober. Daarbuiten is het wat rustiger maar zeker niet ‘windstil’.

Ben jij geïnteresseerd om, tegen een passende vergoeding, aan de slag te gaan als evenementenbegeleider bij ons evenementenbureau?
Ervaring is niet noodzakelijk, door training leer je snel het vak. Voor meer info zie onze vacature pagina.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk